Indien gewenst bespreek ik graag met U de voordelen en mogelijkheden van domotica.

-Aanwezigheidssimulatie, die ervoor zorgt dat de verlichting in bepaalde ruimten ingeschakeld wordt volgens Uw normaal leefpatroon.

-Besparing op de elektriciteitsrekening door droogkast, vaat- en wasmachine pas in te schakelen op het ogenblik dat het nachttarief van start gaat.

-Met een "alles uit"-knop, die U indrukt bij het verlaten van de woning, kan U er ook voor zorgen dat alle lichtpunten uitgeschakeld zijn, dat de thermostaat op nachtregime staat en dat de alarminstallatie in werking treedt.

-Verlichting in een inkom, een garage of opritverlichting kunnen ingesteld worden als trappenhuisautomaat, waardoor het lichtpunt na het inschakelen automatisch terug zal uitschakelen na een door U bepaalde tijd.

-Wanneer U zich 's avonds gezellig in de sofa wil nestelen, kan U sfeertoetsen gebruiken om het direct zo comfortabel mogelijk te maken. Met een druk op de toets kan U de verlichting boven de zithoek dimmen, de verlichting van de eethoek uitschakelen, de TV aanschakelen en natuurlijk de radio uit, de ingestelde temperatuur op de thermostaat met een graad verhogen en de gordijnen sluiten als buiten de zon schijnt, om naar TV te kijken.

-mogelijkheid om voorbekabelde verdeelborden te verkrijgen (ook voor domotica)

-Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Met domotica kan u zorgen voor een zeer flexibele elektriciteitsinstallatie, die te allen tijde kan aangepast en uitgebreid worden, de enige beperking van de mogelijkheden is uw eigen fantasie.


Hebt U vragen, stel ze ons.

qbus domotica

Elefin bvba - Smeyskensstraat 51 - 9200 Dendermonde - gsm 0476/315 000
Ondernemingsnummer 0894.662.672 - RPR Dendermonde - Registratienummer: 062600